Re: Překládání - pokec o poviedkach a prekladoch
Tak jak jsem slíbil... http://forum.t-scc.cz/viewtopic.php?pid=40440#p40440
Enjoy
PS: Jsem už dost unavený, takže prosím omluvte případné chyby.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum | T-SCC.cz → Povídky → Překládání - pokec o poviedkach a prekladoch
Stránky Předchozí 1 … 191 192 193 194 195 … 219 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak jak jsem slíbil... http://forum.t-scc.cz/viewtopic.php?pid=40440#p40440
Enjoy
PS: Jsem už dost unavený, takže prosím omluvte případné chyby.
@Ra5 Paráda Ale tá zápletka
Do Kyle-a by som to nepovedal
@Ten odvedla: Síla co? Taky jsem hleděl, když jsem to četl. Už se těším na pokračování...
@Ra5 Neskutočné Teším sa s tebou
Ďalšia kapitola denníku je tu. Ak nájdete nejakú chybu, tak sa ospravedlňujem, lebo som to doprekladal ešte včera večer, ale už som bol unavený aby som to sem dával a teraz som to ani nekontroloval.
To bol asi najťažší preklad aký som doteraz robil
@Ten odvedla: Díky za novou kapitolu
Deník je docela těžký na překlad to jo no
To já jsem se s překladem včera moc daleko nedostal. Narazil jsem na pěkně těžkou kapitolu. Přečíst se to dá, ale smysluplně přeložit....
@Ten odvedla: díky za deník. Večer si to s chutí přečtu... Jinak ten překlad je trochu jiný, než u ostatních povídek. Člověk občas musí trochu improvizovat a třeba i trochu předělat smysl věty, aby v ní zůstal humor i v češtině. Přeci jen, co je vtipné v angličtině nebo pro Amíky, nemusí být vtipné pro nás
Za poslední 4 měsíce bylo u nás přeloženo celkem 33 povídek / kapitol.
Klobouk dolů pánové. To je opravdu slušný výkon.
@ogy To hej . Dosť som ponamáhal mozgové bunky, hlavne pri tejto vete :
@Ten odvedla: kdybych to překládal já, tak asi obejdu to sprosté slovo, ale na druhou stranu to tak má být
Jinak já byl tak zaneprázdněn včera i dneska, že jsem tu kapitolu ještě nečetl. Uvidím, jestli to dám dneska - taky musím ještě překládat. Rád bych kapitolu Reunionu do pondělka dorazil
@ogy na čítanie čas bude
radšej prelóóóž
S menším zpožděním, ale i tak, tady máte něco k americkému svátku Díkůvzdání, od autora Reunionu The1Russtera
http://forum.t-scc.cz/viewtopic.php?pid=40457#p40457
@Ra5 menšie osvieženie
Omlouvám se, ale k Reunionu jsem se vůbec nedostal. Jdu se na to vrhnout teď a zítra nebo ve středu by to mělo být hotové.
merlin131: co ty a 26. kapitola?
@ogy Ja som na tom rovnako. Z ďalšou kapitolou denníka začnem až zajtra
Druhá polovina 25. kapitoly Reunionu http://forum.t-scc.cz/viewtopic.php?pid=40474#p40474
Tak co mám dělat teď? Rovnou se vrhnout na 27. kapitolu, nebo druhá polovina 26. (otázka asi na tebe merlin131)?
Mesiac som tu nebol, už neviem čo som čítal a čo nie Nevadí, hlavná vec, že je čo čítať
Vdaka prekladatelom
@ogy: Díky za pokračování. Bylo to parádní zakončení kapitoly.
Konečně přečtená nová kapitola Deníku. Překlad dobrý Tak šup sem s další
Ra5: já se v dalších dnech pomalu vrhnu na 27. kapitolou Reunionu. Protože jsem nedostal odpověď, co s 26 (asi před měsícem si jí zabíral Merlin), tak se s ním prosím případně domluv, jestli jí udělá sám, nebo jestli si nemáš vzít třeba půlku
Zase jedna minipovídka navíc o Cameron - muším terminátorovi ;D
@Sniper: Hezká povídečka. Díky
Už minule, ak si pamätáte som písal, že mi vypovedal počítač a teraz mi odišiel aj notebook, takže som s prekladom bohužiaľ dočasne skončil. Takže ak niekto môžte, alebo budete chcieť tak spravte aspoň ten denník. Keď si zoženiem náhradu, tak budem pokračovať.
@sniper pekné
Ten odvedla: tak já ten deník vezmu. Ono bude stejně nějaký čas trvat, než se udělá 26. kapitola Reunionu.
@ogy: Hmmm...tak ja teraz neviem ako som na tom s prekladom, ale tuším som preložil zatiaľ len nejakých 5 strán, lebo som sa tomu nevenoval, a hovoril som si, že ešte je čas, ešte tu nie je ani 25 kapitola celá a aha, už meškám. Momentálne ani neviem ako som na tom, lebo som preklad nevidel ani z diaľky vyše 2 týždňov a mám ho v práci, ale zajtra si to pôjdem zobrať z práce domov, tak dám vedieť čo a ako.
merlin131: v pohodě, kdyžtak dej jen vědět, co a jak. Jestli uděláš půlku a druhou někomu předáš, nebo jestli to uděláš celé...
Stránky Předchozí 1 … 191 192 193 194 195 … 219 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum | T-SCC.cz → Povídky → Překládání - pokec o poviedkach a prekladoch
Postaveno na PunBB